Budgetwebsite

Ga voor een standaard website en richt hem zelf in.

Keuze uit 15 templates

Eenvoudig, traditioneel blog-template in vier verschillende kleuren. Inclusief mogelijkheid advertenties toe te voegen.

Stijlvol blog-template in vier verschillende kleuren. Inclusief mogelijkheid advertenties toe te voegen. Kies een eigen achtergrondfoto.

Professioneel blog-template. Inclusief mogelijkheid advertenties toe te voegen. Richt de homepage in naar categorie.

Deel uw foto’s, video’s, audio, quotes, notities en links met behulp van dit blog-thema. Komt in vier kleuren en heeft de mogelijkheid advertenties toe te voegen.

Professioneel nieuwsthema geschikt voor websites met een grote hoeveelheid aan nieuwsberichten. Eenvoudig advertenties toevoegen. Keuze uit vijf verschillende kleuren.

Promoot uw app met behulp van deze template. Toon screenshots van uw app in de slider op het telefoonscherm. Komt in vier verschillende standaardkleuren.

Speciaal template om uw fotocollectie te laten zien. Deel uw werk met de rest van de wereld. Inclusief slider en de mogelijkheid foto’s te raten. Keuze uit twee kleuren.

Promoot uw producten en diensten online met dit zakelijke template. Inclusief simpele slider en blurbs op de voorpagina. Keuze uit vijf verschillende kleuren.

Eenvoudig template, geschikt voor zakelijk gebruik. De lay-out is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Opvallende slider op de homepage. Vier standaardkleuren.

Uitstekend zakelijk thema in zes verschillende kleuren. Opvallende jQuery slider op de voorpagina. Overzichtelijke voorpagina met verschillende blokken voor content, inclusief links naar de laatste blogs of nieuwsberichten.

Bijzonder template met vier standaardkleuren. Door gebruik te maken van AJAX-technologie schuiven pagina’s mooi in elkaar over. Naast blogs en pagina’s kunt u in dit template op een mooie manier foto’s van uw werk laten zien.

Responsive template geschikt voor gebruik op computer, tablet en telefoon. Met de slider en het portfolio uitermate geschikt voor fotografen en kunstenaars die hun werk online willen delen. Vijf verschillende kleuren.

Responsive template voor mobiel, tablet en computer. Professioneel, overzichtelijk thema met veel mogelijkheden, waaronder blurbs, portfolio, blog en fotogalerij. Slider op voorpagina. Pas kleuren, achtergronden en lettertypes geheel naar eigen smaak aan.

Responsive template voor optimale gebruikerservaring op zowel telefoon, tablet als pc. Multimediabar, blurb en slider op voorpagina. Verschillende slider-opties. Inclusief blog, portfolio en fotogalerij. Pas kleuren, lettertype en achtergrond naar eigen inzicht aan.

Responsive template voor ideaal gebruik op computer, tablet en telefoon. Eenvoudige lay-out die uw werk eruit laat spatten in een bijzonder, filterbaar portfolio. Bevat ook slider, quote en blog op voorpagina. U kunt lettertype, kleuren en achtergrond naar eigen smaak aanpassen.

Advies nodig?
Jomix helpt je graag verder. Stel je vraag in onderstaand contactformulier en ik neem contact met je op.

11 + 2 =