Webhosting
Webhosting maakt het voor andere gebruikers mogelijk om via het internet uw website te bezoeken. Jomix richt uw webruimte in op onze cloudserver. Deze server wordt permanent gemonitord om u een zo betrouwbaar mogelijke dienst te kunnen leveren. Als de fysieke server uitvalt, vangt een andere server de uitval op. Toch vragen of problemen? Jomix staat altijd voor u klaar.

Jomix Netwerk

Laat u een budgetwebsite of website op maat maken door Jomix of kiest u voor de Do It Yourself-optie? Dan stelt Jomix het perfecte pakket voor u samen. Naast hosting en technisch onderhoud, zorgt Jomix voor de configuratie en het functioneel onderhoud van uw Content Management Systeem. Ook profiteert u altijd van premium support voor vragen en problemen bij het CMS-systeem. Jomix geeft u hier graag over meer advies tijdens een bespreking van uw wensen.

Eigen webruimte

Gaat u zelf met de webruimte aan de slag? Dan kunt u kiezen uit verschillende, standaard webhostingpakketten. Deze pakketen zijn van alle gemakken voorzien waardoor u in een optimale omgeving uw website kunt uploaden en onderhouden. Beheer uw hostruimte met cPanel, upload bestanden via FTP of maak geavanceerde websites mogelijk door gebruik te maken van een onbeperkt aantal MySQL-databases. Kies hieronder het pakket dat bij het past.

Voldoen onderstaande pakketten niet aan uw wensen? Denkt u bijvoorbeeld meer schijfruimte nodig te hebben of heeft u meer mailadressen nodig om zo iedere medewerker van een eigen adres te voorzien? Dan brengt Jomix graag een offerte op maat uit. Neem vandaag nog contact op.

Advies nodig?

Jomix helpt je graag verder. Stel je vraag in onderstaand contactformulier en ik neem contact met je op.

9 + 9 =