Jomix.
Wij houden van je.

Dit ben ik

Mijn naam is Vincent Jordaan. Al op jonge leeftijd had ik een passie voor de ontwikkelingen van digitale media. Ik studeerde cum laude af aan de opleiding Informatie & Media aan de Hogeschool van Amsterdam en richt mij in mijn dagelijkse werkzaamheden op online marketing.

Ik werkte bij de Bibliotheek Maassluis | Midden-Delfland aan het inrichten van een fysieke mediabar, een publieksportal en het helpen van bezoekers bij vragen over nieuwe media. Tegenwoordig werk ik naast Jomix op de marketingafdeling van OCLC, een wereldwijd samenwerkingsverband van bibliotheken dat gezamenlijk te gebruiken technologie en unieke onderzoeksprogramma’s aanbiedt. Ik organiseer events, ontwikkel content voor digitale media en blijf op zoek naar nieuwe manieren om kennis te kunnen delen.

Dit is Jomix

In de maatschappij van nu, waar vindbaarheid via internet heel belangrijk is, levert Jomix een bijdrage aan het online functioneren van uw bedrijf. Waar concurrenten een zak geld zien, zie ik liefde: liefde van u voor uw eigen bedrijf of het bedrijf waar u werkzaam bent en Jomix’ liefde voor u.

Jomix voorziet in het op de juiste manier inzetten van online media en begeleidt u van A tot Z in het vinden van de juiste online strategie. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf online gezien wordt en hoe presenteert u uw diensten op een goede manier aan uw (potentiële) klant? Jomix stelt samen met u de doelen vast voor uw online activiteiten. Kiest u voor meer klanttevredenheid, meer transparantie, meer klanten of een beter imago, en wat betekent dan voor uw online strategie? Ik stippel graag samen met u uw online strategie uit.

Jomix in het kort:

Do It Yourself

Zelf uw website bouwen binnen het Jomix Netwerk

Budgetwebsite

Kies een standaard template voor uw website

Website op maat

Professionele website tegen een scherpe prijs

Webhosting

Webruimte voor de hosting van uw site

Domeinnamen

Reserveer uw eigen (bedrijfs)naam op het web

E-mail

Verstuur e-mails vanaf uw eigen domeinnaam

SSL-certificaten

Breng een beveiligde verbinding tot stand

Office-templates

Ga efficiënter te werk met Office

PDF-formulieren

Digitaliseer uw formulieren via een invulbaar PDF.

Online audit

Verbeter uw website op basis van een rapportage

Workshops

Help uzelf, medewerkers en/of klanten op weg

Consultancy

Laat u adviseren over uw digitale strategie

Advies nodig?

Jomix helpt je graag verder. Stel je vraag in onderstaand contactformulier en ik neem contact met je op.

11 + 8 =